Лонг -рог буба замку

Лонг -рог буба замку

Поправи лонгхорн буба замку на гепек-хост кроз рупе на страни унакрсне таблице. Виси висина ће бити исти као врхунац летења лонгхорн бубе.

Пошаљи упитЋаскање сада

Лонг -рог буба замку


Детаљи:
Лонгхорн буба замку може да се користи за лов Моноцхамус спп., Моноцхамус алтернатус, Семанотус бифасциатус и Тетропиум фусцум.етц.

Делови


Инсталација
1 . уметните сегмент Ц у сегментима Б образац крст таблица (као што је приказано);
Молим вас имајте на уму да на крају са јаз негативна страна.
2 . Повежите дела А на врх унакрсне таблице.
3 . сегмент повежете Д дубине унакрсни тањир
4 . поправити сегмент Е на дну део Д.
5 . поправити део Ф на дну део Е
6 . да поправим лонгхорн буба замку на гепек-хост кроз рупе на страни унакрсне таблице. Виси висина ће бити исти као врхунац летења лонгхорн бубе.

Употреба
Буба замка је дизајниран и произведен од стране користе предности лонгхорн беетлеанд #39; с биолошки навике. То могу ефективно заробити лонгхорн буба, када се користи са феромона порив за бубу. Она ће бити смјештена пре него одрасла особа не почне да летим, надгледање: 1 сет/хектару, контролисање: 3-5 комплета/хектару. Више скупова могу се додати током штеточина шпицу сезоне.

Слика


Преклапањем ефекат


Пхеробио технологија је била посвећена развоју, производње и маркетинга високог квалитета лонг-рог буба замку годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: Лонг -рог буба замку произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага