Скарабеј замку

Скарабеј замку

Уметните сегмент Ц у сегментима Б да формира унакрсне таблице (као што је приказано); Молим вас имајте на уму да на крају са јаз негативна страна.

Пошаљи упитЋаскање сада

Скарабеј замку


Детаљи
Скарабеј замка је посебно дизајнирана за преклапање скарабеји. То је дизајниран и произведен од стране искористио сцарабсанд #39; трописм жућкасте боје и еколошке навике.

Делови


Инсталација
1 . уметните сегмент Ц у сегментима Б образац крст таблица (као што је приказано); Молим вас имајте на уму да на крају са јаз негативна страна.
2 . Повежите дела А на врх унакрсне таблице.
3 . сегмент повежете Д дубине унакрсни тањир
4 . поправити сегмент Е на дну део Д.
5 . поправити део Ф на дну део Е
6 . да поправим скарабеј замку на гепек-хост кроз рупе на страни унакрсне таблице. Виси висина ће бити исти као врхунац летења скарабеји
Употреба
Скарабеј замка је дизајниран и произведен од стране искористио сцарабсанд #39; трописм жућкасте боје и еколошке навике. Еко замку без мамца може да се користи на миру да зароби скарабеји дуге ноге. Нека буде места пре него одраслу црви почетак летења.
Надгледање : 1 сет/хектару власничког: 3 ~ 5 скупова / хектару

Слика


Преклапањем ефекат


Пхеробио технологија је била посвећена развоју, производње и маркетинга високог квалитета скарабеј замку годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: скарабеј замку произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага