Делта замку папира

Делта замку папира

Поправи мамац феромона кратке жицом и другој страни поправити на централној рупи од део А. Растојање између мамац и дно бити 1-2цм.

Пошаљи упитЋаскање сада

Делта замку папира


Детаљи:
Делта замку може да се користи за преклапањеПарантхрене регалис, Цyдиа помонелла, Грапхолитха фунебрана, Лyонетиа цлеркелла, Дицхоцроцис пунцтифералис, Адоxопхyес орана, Литхоцоллетис рингониелла, Царпосина нипоненсис, Грапхолитха молеста, Леуцоптера сцителла, Зеузера пyрина, Агротис фуцоса, Агротис сегетум, Остриниа фурнацалис, Иило суппрессалис, Иило инфусцателлус, Цнапхалоцроцис мединалис, Агротис ипсилон, Хомоеосома небулелла, Хелицоверпа армигера, Катерпиларс ассулта, Плутелла xyлостелла, Еупроцтис псеудоцонсперса, Цyлас формицариус, Пхтхоримаеа оперцулелла, Трyпорyза инцертулас, Атхетис лепигоне, Пецтинопхора гассyпиелла, Сесамиа инференс
Ецтропис облиqуа, Сесиа синингенсис, Паратхрене табаниформис, Цyдиа трасиас, итд.
Имамо две врсте пластичних делта замке: бела и један зелени.


2 . инсталације:
1 . притисните дела А форму делта-према Криз, а користите дугачке жице да поправи једну страну тако што ћете уметнути у рупе на врху, да среди другу страну према 4.
2 . исправите мамац феромона кратке жицом и другој страни поправити на централној рупи од део А. Растојање између мамац и дно бити 1-2цм.
3 . Поцепај заштитни папир и уметните сегмент Б у дела А, Самолепљиве улогу наопачке.
4 . на другој страни дугачке жице да се поправи до друге рупе дела а својим доласком око гране. Инсталација је довршена.

3 . употреба
1 . место делта замку у воцњаку или фарму пре него одраслу црви почетак летења. Ако се користи за надгледање штеточина, један скуп по хектару; Ако се користи за пест контролира, 3 ~ 5 скупова по хектару, више скупова могу да се додају током одрасле глисте шпицу сезоне.
2 . ако је делта замку постави у поврће или патуљасте биљке, на дну замку бити 10-15цм виши од нивоа усеве; Ако у замку постави у високе биљке као плодови дрвећа, она ће бити смјештена у отворено место од сумњивих половине воћке; Ако је постављен у шуми травњак, зависи од висине у замку.
3 . користите спајалица да поправим лепак картицу у случају да се картице лепак, склизнуо.
4 . чист лепак одбор правовремено када је пун лептира тела, а када то није довољно лепка да налепите штеточина и промените га у времену. Како би се сигурно добро ефекту контрола стетоцина, мамац це бити промењено редовно.

4 . слика


5 . преклапање ефекат


Пхеробио технологија је била посвећена развоју, производње и маркетинг високо квалитетни папири замку делта годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: Делта замку папир произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага