МцПхаил клопку Стандард

МцПхаил клопку Стандард

Поставите замку воћна мушица жицом на грану разапињу стабала. Извлачење позиција је на горњем или средње-горњи дрво круне.

Пошаљи упитЋаскање сада

МцПхаил клопку Стандард


Детаљи
Стандардни МцПхаил замку може да се користи за преклапање мувама.

ДеловиУпотреба
1 . место у замку воћна мушица жицом на грану разапињу стабала. Извлачење позиција је на горњем или средње-горњи дрво круне.
2 . поставите замку воћна мушица пре него одраслу црви почетак летења. Ако се користи за надгледање штеточина, један скуп по хектару; Ако се користи за пест контролира, 3 ~ 5 скупова по хектару, више скупова могу да се додају током одрасле глисте шпицу сезоне.
3 . додајте довољно воде, када је воћна мушица мамца течност је испарила. Молим те оиисти стетоцина тела и додајте нови мамац тецност, ако то цананд #39; т заробити сваки мувама (више штеточина тела у кофу за сакупљање, више штеточина ће бити аллуред, па донанд #39; т потребно да чистим сакупљање канту.)

Преклапањем ефекатПхеробио технологија је била посвећена развоју, производње и маркетинга високог квалитета мцпхаил замку стандард за године, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: МцПхаил замку стандардни произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага