Средња УниТрап

Средња УниТрап

Уметните два дуга Земљиних полова сегмент Б у рупе дела а, а затим уметните други два блока у на апаратима за улогу А.

Пошаљи упитЋаскање сада

Средња УниТрап


Детаљи
Кабао замку са додатну висину и намамити утичнице.

Делови


Инсталација
1 . уметните два дуга Земљиних полова сегмент Б у рупе дела а, а затим уметните други два блока у на апаратима за улогу А.
2 . сипати 1/3 воде у сегментима Ц, поправи део Ц на део Б.
3 . Отворите поклопац горње дела Д, и стави мамац у сегмент Д, Затвори поклопац; Уметни део Д у централну рупу од А. део.
4 . направи жице иду преко рупе на два дуга Земљиних полова део Б, и поправи на биљку. Инсталација је довршена.

Употреба
Виси замке поставили на грану вентилирајуће месту стабала воћа. Извлачење висина је око две трећине висине стабла; Ако скупу замка се обесио у фарму, мора бити већа од најбољих 5-20 цм.
Молим те обеси у замку пре него сто се одрасли почети мува. Ако се користи за штеточина надзор, 1 поставите по му или хектар. Ако се користи за пест контролира, 6-8 комплета по му или хектар, може се додати више скупова током одрасли шпицу сезоне.
Замка је у квару који можете поново користити, молим те чист прашину у замку редовно да поставите и промените мамац у неко време да се сигурно добро преклапање ефекат.

Слика


Преклапањем ефекат


Пхеробио технологија је била посвећена развоју, производње и маркетинга високог квалитета унитрап високим годинама, који је познат као један од највећих професионалних произвођача и добављача. Наш производ инсеката феромона долази у ниској цени, једноставно руковање и запажено. Сад , узми акцију да проверите Цјеновник са нама и покушајте наше прилагођене услуге.

Hot Tags: унитрап високо произвођача, добављача, прилагођен, ценовник, цена
Сродни производи
Истрага